Szikra-díj | A díjról
A Szikra-díj az isteni szikrával megáldott keresztény dalszerzők és előadók díja, és zenei díjátadó. Tudj meg mindent a díjról!
Szikra-díj, keresztény, díjátadó, zenei díj, keresztény zene, szikra, isteni szikra, szikradíj, szikra díj
347353
page,page-id-347353,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-cpt-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

A díjról

Keresztény zenei díjátadó

Alapítva

Az első szikra 2016-ban pattant ki a fejünkből. Idén lesz tehát az első, szakmai alapon odaítélt keresztény zenei díjátadó gála, de célunk, hogy hagyományt teremtsünk, és évente átadásra kerüljön a Szikra-díj.

Kategóriák

Kategóriák:

Legjobb előadó

Legjobb együttes

Legjobb dicsőítő dal

Legjobb dal

Legjobb album

Életműdíj

Közönségdíj

 

Ismerd meg a nevezőket ezen a linken, vagy szavazz a közönségdíj indulóira itt.

Díjazás

Keresztény szellemiségű alkotók és előadók kerülnek díjazásra. Hat kategóriában a felkért zsűritagok ítélik oda a díjat, míg a közönségdíjat a weboldalon leadott szavazatok alapján kapja meg a nyertes.

Időpont

2016. november 10-én kerül megrendezésre a gála, a nevezés a 2016-os díjra pedig már lezárult.

Helyszín

Az esemény egy budapesti helyszínen lesz megrendezve 19 órától és a Szikra-díj Facebook oldalán keresztül élőben, otthonról is követhető lesz.

Szervező

A Szikra-díj alapítója, és az esemény szervezője a Gospel Közhasznú Alapítvány. Szakmai partnere az Amerikai GMA Dove Awards.

A díj külleme

A Szikra-díj egy kézfejet ábrázol, mely egy szikrát szimbolizáló csillagot tart. A díjat minden győztes egy példányban kapja meg.

dij logo png

a-dijrol-bal-kep

Helló világ – kipattant az első szikra

A kezdeményezés célja a minőségi magyar keresztény zenei kultúrát képviselő alkotók munkájának elismerése. Ez a küldetés hívta életre a Szikra-díjat, melyet az amerikai Gospel Music Associattion Dove Awards mintájára, és partnerségével szerveztünk meg. Az Egyesült Államok egyik legpatinásabb díját olyan nemzetközileg ismert előadók kapták meg, mint a Hillsong United, a Skillet, Michael W. Smith, Israel Houghton, a Switchfoot, Matt Redman, Toby Mac és Chris Tomlin.

Az első Szikra-díjat a zenei szakmából felkért neves zsűritagok 6 kategóriában ítélik oda, a közönségdíjat internetes szavazás révén kapja meg a nyertes.

A november 10-én, Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó gálán a magyar keresztény zenei élet legkiválóbb képviselői lépnek fel.

A díjátadót követően egy éven keresztül a hazai és nemzetközi keresztény zenei élet legjelesebb képviselői tartanak workshopokat, szakmai kurzusokat a díjazottaknak, és az érdeklődőknek.

A díjazás

A díjazás menete

A nevezők közül a szakmai zsűri első körben kiválaszt kategóriánként öt jelöltet, majd ezek közül hirdeti ki a kategória győztesét.

A közönségdíjat a weboldalon keresztül leadott szavazatok alapján kapja meg a közönség kedvence. Szavazz te is!

Teljes SzabályzatTeljes Szabályzat
Töltés...