Szikra-díj | A díjról
A Szikra-díj az isteni szikrával megáldott keresztény dalszerzők és előadók díja, és zenei díjátadó. Tudj meg mindent a díjról!
Szikra-díj, keresztény, díjátadó, zenei díj, keresztény zene, szikra, isteni szikra, szikradíj, szikra díj
347353
page,page-id-347353,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-cpt-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

A díjról

Keresztény zenei díjátadó

Alapítva

Az első szikra 2016-ban pattant ki a fejünkből. Idén második alkalommal adjuk át, a szakmai alapon odaítélt keresztény zenei díjat. Hagyományt teremtettünk…

Kategóriák

Szavazz a közönségdíj indulóira itt.

Az idei kategóriáink:

Legjobb előadás

Legjobb dal

Legjobb dicsőítő dal

Legjobb dalszöveg

Legjobb videoklip

Közönségdíj

Életműdíj

Díjazás

Keresztény szellemiségű alkotók és előadók kerülnek díjazásra. Hat kategóriában a felkért zsűritagok ítélik oda a díjat, míg a közönségdíjat a weboldalon leadott szavazatok alapján kapja meg a nyertes.

Időpont

A nevezés az idei díjra lezárult, a Gála 2018. Március 29-én kerül megrendezésre a Millenárisban. Jegyek kaphatók: https://www.jegy.hu/program/szikra-dijatado-gala-90425

Helyszín

A Gála a Millenáris Parkban kerül megrendezésre március 29-én, 19 órától. Jegyek kaphatóak: https://www.jegy.hu/program/szikra-dijatado-gala-90425

Szervező

A Szikra-díj alapítója, és az esemény szervezője a Gospel Közhasznú Alapítvány. Szakmai partnere az Amerikai GMA Dove Awards.

A díj külleme

A díjat minden győztes egy példányban kapja meg.

a-dijrol-bal-kep

Helló világ – kipattant az első szikra

A kezdeményezés célja a minőségi magyar keresztény zenei kultúrát képviselő alkotók munkájának elismerése. Ez a küldetés hívta életre a Szikra-díjat, melyet az amerikai Gospel Music Associattion Dove Awards mintájára, és partnerségével szerveztünk meg. Az Egyesült Államok egyik legpatinásabb díját olyan nemzetközileg ismert előadók kapták meg, mint a Hillsong United, a Skillet, Michael W. Smith, Israel Houghton, a Switchfoot, Matt Redman, Toby Mac és Chris Tomlin.

A Szikra-díjat a zenei szakmából felkért neves zsűritagok 6 kategóriában ítélik oda, a közönségdíjról pedig internetes szavazás dönt.

Március 29-én, Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó gálán a magyar keresztény zenei élet legkiválóbb képviselői lépnek fel.

A díjazás

A díjazás menete

A nevezők közül a szakmai zsűri első körben kiválaszt kategóriánként öt jelöltet, majd ezek közül hirdeti ki a kategória győztesét.

A közönségdíjat a weboldalon keresztül leadott szavazatok alapján kapja meg a közönség kedvence. Szavazz te is!

Teljes SzabályzatTeljes Szabályzat
Töltés...