Szikra-díj | Zsűri
A Szikra-díj az isteni szikrával megáldott keresztény dalszerzők és előadók díja, és zenei díjátadó. Bemutatjuk a zsűrit!
Szikra-díj, keresztény, díjátadó, zenei díj, keresztény zene, szikra, isteni szikra, szikradíj, szikra díj
347417
page,page-id-347417,page-template-default,eltd-cpt-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Zsűri

Ismerd meg a tagokat!
team_image

HORVÁTH GERGELY

A zsűri elnöke

VOLTfólió- illetve Korrektúra-díjas rádiós műsorvezető, író. A Kultúrfitnesz alapító szerkesztő-műsorvezetője, több rádiós zenei műsor kreatív producere. Szerzőként: A szív útjai (regény), Rád találni (Tari Annamáriával közösen) és Mr. Busta – Magadnak írod a sorsod (interjúkötet). Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának tagja. 2016-ban a Fishing On Orfű „díszdoktora” és a Veszprémi Utcazene Fesztivál zsűritagja.

team_image

MEZŐ MISI

Zsűritag

Immáron 17 éve a Magna Cum Laude zenekar frontembere , a Budapest Bár egyik énekese, a Második Műszak zenekar tagja. Tv-zésben is kipróbálta magát (The Voice, Rising Star), tehetségkutató műsorokban zsűritagként vett részt. Több reklámban is szerepelt és számtalan társadalmi szerepvállalásban is közreműködik. (Zenével a rákos gyermekekért Alapítvány arca, Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, UNICEF, MOL Motoros Family Nagykövete) Fontosnak tartja a tehetségek felkutatását, felkarolását és gondozását! Élni és nem visszaélni szeretne azzal a talentummal, amit Istentől kapott!

team_image

Bolyki György

Zsűritag

A Bolyki Brothers együttes és az Erkel Ferenc Kamarazenekar tagjaként 1985 óta áll színpadon. Az elmúlt harminc évben csellistaként és jazz énekesként több ezer fellépése volt Európa, Amerika és Ázsia legjelentősebb koncerttermeiben, fesztiváljain. Producerként több ezer koncert, turnék Európában, Ázsiában és az USA-ban, valamint több tucat rádió-, TV-, CD- és DVD-felvétel lebonyolítója. Projektjei a jazz-klubos koncertektől az Arénás előadásokig terjednek. Saját produkciói mellett producere volt az EMI, a Sony, a BMG, a Hungaroton, a Naxos, stb. cégek hazai és nemzetközi projektjeinek. Megbízásai a zeneszerzéstől a szövegíráson át a hangmérnöki tevékenységig minden, a szakmai megvalósításhoz szükséges folyamatokra kiterjednek.

team_image

PAJOR TAMÁS

Zsűritag

1963-ban született, 1980-ban indult be zenei karrierje. A drog és az alkohol tartotta akkor még hatalmában, követve azokat a rock zenészeket, akik fiatalon haltak meg. A Rocktérítők film forgatása közben tért meg és szabadult meg az alkohol és a kábítószerek jelentette függőségektől. Megházasodott, és három gyermeke lett. Rendkívüli tehetséggel megáldott szövegíró, aki néha szarkasztikusan mutatja be az általa megtapasztalt világot.

team_image

CZABÁN GÁBOR - REVOLUTION

Zsűritag

Diplomás operaénekesként kétszeres országos beatbox bajnok, világbajnok 3. helyezett. Nemzetközileg is elismert lemezlovas, itthon az év felfedezettje. A Roxy Rádiót és a Music FM-et követően jelenleg a Rádió 1 DJ műsorvezetője.

team_image

GERENDÁS DANI

Zsűritag

Gerendás Dani a fiatal dobos generáció egyik meghatározó alakja. 1997. május 27-én született Budapesten. 3 éves korában kezdett dobolni édesapja, Gerendás Péter hatására. 4 évesen kezdett tanárhoz járni, az első nagyszabású fellépésére 5 éves korában került sor a Budapest Kongresszusi Központban, Gerendás Péter George Harrison emlékkoncertjén. Jelenleg állandó tagja több zenekarnak is, valamint számos session munkát is vállal és workshopokat tart országszerte. Jelenlegi két fő zenekara a The Biebers és a Margaret Island.

team_image

JACKIE PATILLO

Zsűritag

President & Executive Director: Gospel Music Association. Jackie számos keresztény produkció fejlesztésében és zenész karrierjének beindulásában játszott kulcsfontosságú szerepet. Az ő vezetésével léptek pályára olyan jól ismert művészek, mint Joe Pace and The Colorado Mass Choir, Isrel and New Breed, Alvin Slaughter, Lisa McClendon és Sephen Hurd. Jackie jelenleg a Gospel Music Association vezérigazgatója. Célja, hogy munkája során szolgáljon és pártfogoljon minden gospel zenészt. Jackie használva Istentől kapott ajándékait bátorít, egyesít, szervez, motivál és vizionál.

Töltés...