Szikra-díj | Zsűri
A Szikra-díj az isteni szikrával megáldott keresztény dalszerzők és előadók díja, és zenei díjátadó. Bemutatjuk a zsűrit!
Szikra-díj, keresztény, díjátadó, zenei díj, keresztény zene, szikra, isteni szikra, szikradíj, szikra díj
347417
page,page-id-347417,page-template-default,eltd-cpt-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Zsűri

Ismerd meg a tagokat!
team_image

HORVÁTH GERGELY

A zsűri elnöke

VOLTfólió- illetve Korrektúra-díjas rádiós műsorvezető, író. A Kultúrfitnesz alapító szerkesztő-műsorvezetője, több rádiós zenei műsor kreatív producere. A Jézus és a rock and roll című könyv szerzője, az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program Kollégiumának tagja.

team_image

MEZŐ MISI

Zsűritag

Immáron 18 éve a Magna Cum Laude zenekar frontembere, a Budapest Bár egyik énekese, a Második Műszak zenekar tagja. Tv-zésben is kipróbálta magát (The Voice, Rising Star, A DAL), tehetségkutató műsorokban zsűritagként vett részt.

team_image

Bolyki György

Zsűritag

A Bolyki Brothers együttes és az Erkel Ferenc Kamarazenekar tagjaként 1985 óta áll színpadon. Az elmúlt harminc évben csellistaként és jazz énekesként több ezer fellépése volt Európa, Amerika és Ázsia legjelentősebb koncerttermeiben, fesztiváljain. Producerként több ezer koncert, turnék Európában, Ázsiában és az USA-ban, valamint több tucat rádió-, TV-, CD- és DVD-felvétel lebonyolítója. Projektjei a jazz-klubos koncertektől az Arénás előadásokig terjednek. Saját produkciói mellett producere volt az EMI, a Sony, a BMG, a Hungaroton, a Naxos, stb. cégek hazai és nemzetközi projektjeinek. Megbízásai a zeneszerzéstől a szövegíráson át a hangmérnöki tevékenységig minden, a szakmai megvalósításhoz szükséges folyamatokra kiterjednek.

team_image

ifj. Balogh Ferenc

Zenész

Tinédzser éveiben tért meg a Hit Gyülekezetében ahol jelenleg is aktívan részt vesz a zenei szolgálatban. Zenekarával az Elgosszal a 2000-es években országszerte több sikeres koncert-evangélizációt rendezett. https://www.youtube.com/watch?v=CMTSaXNC-wM FBJr. néven megjelent EDM-dubstep lemeze a hazai és a tengeren túli elektronikus zene rajongók körében is sikert aratott. https://www.youtube.com/watch?v=CihAD0oTE2w Pajor Tamás társszerzője, több ismert “Pajor-dal” zenei producere. https://www.youtube.com/watch?v=gt1dwdCQ_6c Jelenleg a Hidden Kingdom nevű szimfónikus-, filmzenei projektjén dolgozik. http://www.hidden-kingdom.com/

team_image

Madarász Isti

Filmrendező

Madarász Isti filmrendező, forgatókönyvíró. Számos rövidfilm, reklám és videoklip rendezése mellett dolgozott tévésorozatokban és készített három egész estés tévéfilmet is. Első mozifilmje a Hurok, 2016-ban debütált a magyar mozikban, azóta pedig a világ különböző filmfesztiváljain vetítik.

team_image

GÁVEL Gellért

Zenész

Énekes, dalszerző, Szendrey Karper László díjas gitárművész. A katolikus Eucharist együttesnek, korábban a Testvérek, illetve a Gável Testvérek nevű formációk állandó frontembere testvére oldalán. Gável Andrással közösen szerzett dalai széles körben ismertek a magyarországi keresztények között. Hét fiú édesapja, felesége Klári, akivel hosszú ideje közösen szolgálnak a dicsőítések során.

Töltés...